Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πώς σχολιάζει η ΝΕΔΗΣΥ την επιστροφή των τελειόφοιτων στα σχολεία

Offsite Team -
11.05.2020 - 12:32

Πώς σχολιάζει η ΝΕΔΗΣΥ την επιστροφή των τελειόφοιτων στα σχολεία

Thumbnail
Πώς βλέπει το άνοιγμα των σχολείων για τους τελειόφοιτους η ΝΕΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος του ΝΕΔΗΣΥ, Αντρέας Ελευθερίου αναφέρει σε δήλωση του πως με το άνοιγμα των σχολείων για τους τελειόφοιτους έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Όπως αναφέρει η ανησυχία είναι κατανοητή, ωστόσο τονίζει πως όλοι θα πρέπει να κατανοήσουμε τα πολύ ευνοικά δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή στην Κύπρο και οδήγησαν στην επιστροφή στα σχολεία. Ο Πρόεδρος του ΝΕΔΗΣΥ σημειώνει παράλληλα το πόσο σημαντική είναι η ατομική ευθύνη του καθενός. 

Αυτούσια η δήλωση:

"Σήμερα άνοιξαν τα σχολεία για τους τελειόφοιτούς μας της Γ΄ Λυκείου και του τρίτου έτους των Τεχνικών Σχολών. Έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα και πάνω σε αυτό πρέπει να χτίσουμε και για το επόμενο. Με την πιστή εφαρμογή και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στην πρώτη γραμμή.

Είναι κατανοητή η ανησυχία και τα ερωτήματα που υπάρχουν. Όμως πρέπει να κατανοήσουμε και τα πολύ ευνοϊκά δεδομένα που ισχύουν τώρα και που οδήγησαν στην επιστροφή στα σχολεία για τους τελειόφοιτους.

Σε αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντική και η ατομική ευθύνη του καθενός από εμάς. Η οποία έχει τη δική της βαρύτητα και στους σχολικούς χώρους. Αυτή θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα όλων. Και των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών μας.

Η νεολαία πήρε σήμερα τη σκυτάλη από την κοινωνία η οποία με αυστηρή εφαρμογή των οδηγιών και τήρηση των μέτρων πέτυχε τη μείωση των κρουσμάτων. Είμαστε βέβαιοι πως και αυτό το βήμα θα γίνει με σύνεση και ασφάλεια από όλους μας. Ενωμένοι θα κάνουμε και αυτό το βήμα με επιτυχία."   

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις:

 

Home