Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πριν τις 8 το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι δύο θα πάνε β΄γύρο

Offsite Team -
05.02.2023

Πριν τις 8 το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι δύο θα πάνε β΄γύρο

Τι ώρα αναμένεται το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών

Μέχρι τις 20:00 αναμένεται να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα των Προεδρικών και να γνωρίζουμε ουσιαστικά τους δύο υποψήφιους που θα βρεθούν στον δεύτερο γύρο που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή 12/2.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την υπηρεσία Εκλογών θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι γραμματείες των Εφόρων να διεκπεραιώσουν την εργασία, η οποία χρειάζεται, το γρηγορότερο δυνατό, αλλά ταυτόχρονα με ασφαλή και αδιάβλητο τρόπο.

Η εκτίμηση του Γενικού Εφόρου εκλογή είναι ότι θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα περί τις 8 μ.μ σημειώνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για 1.148 κάλπες ενώ κάποια από τα εκλογικά κέντρα είναι μικρά. 

Μάλιστα στην περίπτωση που προκύψει στις κάλπες αριθμός μικρότερους των 20 ψηφοφόρων, τότε θα πρέπει να γίνει ανάμειξη των καλπών.

Αν δεν προκύψουν κάποια προβλήματα αναμένεται ότι θα έχουμε το εκλογικό αποτέλεσμα πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα όπως αναφέραμε πιο πάνω πριν τις 20:00 το βράδυ αφού η υπηρεσία Εκλογών έχει τους απαραίτητους πόρους, την υποδομή και τον εξοπλισμό, ώστε να μπορέσει να διεκπεραιώσει τη διαδικασία στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Home