Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρόεδρος ΕΛΑΜ: Να εξεταστεί το άνοιγμα αθλητισμού & επιψειρήσεων

Offsite Team -
24.02.2021

Πρόεδρος ΕΛΑΜ: Να εξεταστεί το άνοιγμα αθλητισμού & επιψειρήσεων

Thumbnail
Άνοιγμα επιχειρήσεων και αθλητισμού έθεσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ

Ο Πρόεδρος ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου ανέφερε πως έθεσε κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τους αρχηγούς των κομμάτων και τα μέλη της επιδημιολογικής συμβουλευτικής ομάδας, το θέμα του ανοίγματος των επιχειρήσεων και του αθλητισμού.

 

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Χρίστου είπε ότι ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ειδική ομάδα επιστημόνων του Υπουργείου Υγείας για την κατάσταση όσον αφορά την επιδημία.

 

«Από την πλευρά του ΕΛΑΜ έχουμε θέσει μια σειρά ερωτημάτων τα οποία μας απασχολούν και θεωρούμε πως απασχολούν ευρύτερα την κοινή γνώμη. Χιλιάδες επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή παραμένουν κλειστές, στον χώρο κυρίως της εστίασης. Ο αθλητισμός παραμένει κλειστός. Είναι ζητήματα τα οποία από την πλευρά μας έχουμε θέσει και ζητούμε όπως η Κυβέρνηση τα ξαναδεί ώστε να μπορέσουμε το συντομότερο δυνατό να προχωρήσουμε στο άνοιγμα και των επιχειρήσεων αλλά και ευρύτερα του αθλητισμού και άλλων δραστηριοτήτων» είπε.

 

Ανέφερε εξάλλου ότι σε ερώτηση από την πλευρά του όσον αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών «μας έχουν απαντήσει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις και δεν συζητείται αυτό το ενδεχόμενο».

ΚΥΠΕ

Home