Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ψάχνουν φόρμουλα για επιλογή του εκλεκτού τους οι 4 υποψήφιοι

Του Στέλιου Στυλιανού -
18.09.2022 - 06:30

Ψάχνουν φόρμουλα για επιλογή του εκλεκτού τους οι 4 υποψήφιοι

Ανοίγουν διάλογο και με ΔΗΠΑ - Οικολόγους που δεν πήραν ακόμα αποφάσεις για Προεδρικές

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν την προσπάθεια τους οι 4 ανεξάρτητοι υποψήφιοι(Αχιλλέα Δημητριάδη, Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, Μάριου Ηλιάδη και Χριστόδουλου Πρωτοπαπά)  για συνεργασία στις Προεδρικές του 2023. 

Μάλιστα μέσα από τις δύο συναντήσεις μέσα στην εβδομάδα ήρθαν ακόμα πιο κοντά με το επόμενο δεκαπενθήμερο να κρίνεται σημαντικό εάν θα καταφέρουν να κάνουν την πρόθεση τους πράξη και να αποσυρθουν οι 3 υπέρ της στήριξης του ενός. 

Όπως πληροφορείται η Offsite News στην επόμενη συνάντηση θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα του τρόπου εξεύρεσης του εκλεκτού μέσα από επιστημονικές έρευνες και δημοσκοπήσεις  για λογαριασμό και των 4.

Την ίδια ώρα αναμένεται να διευρηθεί ο διάλογος και με επιφανείς προσωπικότητες που είναι οπαδοί μιας τέτοιας συνεργασίας και οι οποίοι μάλιστα το τελευταίο διάστημα μέσα από δημόσιες τους παρεμβάσεις πίεσαν ως προς την κατεύθυνση της συνεργασίας των 4. Συγκεκριμένα ανάμεσα στις προσωπικότητες βρίσκονται και αρκετοί Ακαδημαϊκοί.

Από εκεί και πέραν αναμένεται ότι θα ανοίξει και ένας δίαυλος επικοινωνίας και με τα κόμματα που ακομα δεν πήραν αποφάσεις για τις Προεδρικές και συγκεκριμένα την Δημοκρατική Παράταξη και το Κίνημα Οικολόγων.  

Άλλωστε από την μια η ΔΗΠΑ από την αρχή ήταν υπέρ μιας Κυβέρνησης ευρείας αποδοχής ενώ από την άλλη το Κίνημα Οικολόγων ειχε ξεχωριστες συναντήσεις και με τους 4 και είναι ανάμεσα στις επιλογές που μελετώνται στο Κίνημα.

Home