Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ψήφισε για πρόεδρο ΔΗΣΥ ο Ν. Αναστασιάδης

Offsite Team -
11.03.2023

Ψήφισε για πρόεδρο ΔΗΣΥ ο Ν. Αναστασιάδης

Τι ανέφερε για το τι κάνει ο ίδιος πλέον

O τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ψήφισε λίγο μετά τις 10:00 στο Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λεμεσό στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΔΗΣΥ.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι «Χαίρομαι πραγματικά, επειδή δύο καταξιωμένα, νέα στην ηλικία καταξιωμένα πολιτικά πρόσωπα διεκδικούν την προεδρία της παράταξης. Δεν έχω καμία αμφιβολία, πως όποιος και να εκλεγεί, η πορεία της παράταξης θα παραμείνει πρωταγωνιστική και με την διεύρυνση των δραστηριοτήτων ή την επαναδραστηριοποίηση σωρείας οργανώσεων, που στο παρελθόν λειτουργούσαν και έδιναν μία νέα δυναμική».

ΝΙΚΑΡΟΣ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, να υποδείξει ποιος είναι ο δικός του εκλεκτός, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαμογέλασε και ααπάντησε πως «είχα την εντύπωση πως η άσκηση του δικαιώματος ψήφου είναι μυστική. Αφήστε με να το διατηρήσω αυτό».

>>>Διαβάστε επίσης: Γυρίζει σελίδα σήμερα ο ΔΗΣΥ - Αννίτα Vs Δημήτρης για την Προεδρία<<<<

Σε σχέση με τον ίδιο μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο τέως Πρόεδρος ανέφερε ότι Έχω μεταφέρει δεν ξέρω πόσα κασόνια, που περιέχουν βιβλία, πρακτικά, περιέχουν σωρεία εγγράφων είτε του Κυπριακού, ομιλίες, παρεμβάσεις. Πέραν από της γκαρνταρόμπας που διατηρούσα στο Προεδρικό. Είναι αγώνας, αλλά ξεκουράζομαι ως ενεργός πολίτης».

Παράλληλα, υπέδειξε πως προέχει η ξεκούραση, αλλά παρευρίσκεται κάποιες ώρες στο πολιτικό του γραφείο στη Λεμεσό.

Home