Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΔ: Μετά από 8 χρόνια εγκαινιάζουμε αυτό το Καλλιμάρμαρο

Offsite Team -
25.11.2022 - 21:36

ΠτΔ: Μετά από 8 χρόνια εγκαινιάζουμε αυτό το Καλλιμάρμαρο

Έκοψε την κορδέλα του νέου γηπέδου Λεμεσού ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τέλεστηκαν απόψε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου Λεμεσού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Στον χαιρετισμο του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι αισθάνεται συγκίνηση για την σημερινή μέτα την οποία χαρακτήρισε ιστορική για το κυπριακό ποδόσφαιρο, γενικότερα για τον αθλητισμό.

κ8υο

Ο Πρόεδρος εξέφρασε παράλληλα την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες τόσο στους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, στον πρώην Πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, στον νυν Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, στα Δημόσια Έργα, σε όσους συνέβαλαν είτε πρόκειται για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μελετητές είτε πρόκειται για κρατικούς αξιωματούχους που συνέβαλαν ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα και να γίνει κατορθωτή η πρόοδος.

Επίσης ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχήθηκε κάθε πρόοδο και στα Σωματεία και στο ποδόσφαιρο συνολικά ενώ παραλληλα έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έτσι ώστε όλοι να νιώθουν,όπως δήλωσε ότι δεν υπήρχε Κυβέρνηση της Λεμεσού, αλλά Κυβέρνηση της Κύπρου.  

τυκθυκυτθλυτ

>>> Διαβάστε επίσης: Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο Λεμεσού

Αυτούσιος ο χαιρετισμός: 

Εάν έλεγα ότι δεν αισθάνομαι συγκίνηση, δεν θα έλεγα την αλήθεια. Εάν έλεγα ότι δεν αισθάνομαι περήφανος το ίδιο θα έπραττα. 

Νιώθω πως η σημερινή μέρα είναι ιστορική για το κυπριακό ποδόσφαιρο, γενικότερα για τον αθλητισμό και αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών που ξεκίνησαν το 2014 όταν οι τρεις ιστορικές ομάδες της Λεμεσού συνένωσαν δυνάμεις, αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να ξεπεραστούν τα μέχρι τότε προβλήματα και έτσι να δώσουν τη δυνατότητα στο κράτος να αναλάβει την ευθύνη ανέγερσης αυτού του πραγματικά υπέροχου σταδίου το οποίο θα φιλοξενεί τις τρεις ομάδες και όχι μόνο, αλλά και τις εθνικές και όσες των άλλων ομάδων θα ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν.

Δεν ήταν χωρίς προβλήματα η όλη πορεία.

2014 και οκτώ χρόνια μετά επιτέλους γίνεται κατορθωτό να εγκαινιάσουμε αυτό το καλλιμάρμαρο.

Θέλω να ελπίζω ότι όλοι θα συμβάλουν στο να μην υπάρξουν νέα προβλήματα, να μην δημιουργήσουν νέα προβλήματα.

Την ίδια ώρα αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου τόσο στους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, στον πρώην Πρόεδρο του ΚΟΑ φίλο Κλεάνθη Γεωργιάδη, στον νυν Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, στα Δημόσια Έργα, σε όσους συνέβαλαν είτε πρόκειται για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μελετητές είτε πρόκειται για κρατικούς αξιωματούχους που συνέβαλαν ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα και να γίνει κατορθωτή η πρόοδος.

κγκθυκτυ

Η έναρξη κατασκευής του έργου συνέπεσε δυστυχώς με την πανδημία. Παρά ταύτα έγινε κατορθωτό, έστω με ελάχιστη καθυστέρηση, να είμαστε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους, ιδιαίτερα και την κατασκευαστική εταιρεία διότι με συνέπεια ανταποκρινόταν σε κάθε κάλεσμα.

Δεν υστέρησε κανένας των όσων εμπλέκονταν ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση να γιορτάζουμε.

Κατά τον θεμέλιο λίθο είπα ότι εκεί όπου τα έργα ομιλούν τα λόγια περιττεύουν.

Για αυτό θα αρκεστώ να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική πορεία, άριστη χρήση του γηπέδου μακράν της βίας. Υπάρχει η απόλυτη ανάγκη, ώστε ιδιαίτερα οι φίλαθλοι μας να χαρούν αυτό το γήπεδο, οι ομάδες μας να χαρούν πραγματικά ένα στάδιο το οποίο αποτελεί το στολίδι της Λεμεσού.

ξτι67

Εύχομαι κάθε πρόοδο και στα Σωματεία και στο ποδόσφαιρο μας συνολικά. Δεν θέλω με κανένα τρόπο να καταχραστώ του βήματος κάνοντας αναφορά στη συμπαράσταση προς όλες τις ομάδες, προς όλες τις πόλεις, προς κάθε κατεύθυνση έτσι ώστε όλοι να νιώθουν ότι δεν υπήρχε Κυβέρνηση της Λεμεσού, αλλά Κυβέρνηση της Κύπρου.  

ιυ78ο8ολ78

Home