Σε πορεία προσυνεδριακού διαλόγου ο ΔΗΣΥ

Σε πορεία προσυνεδριακού διαλόγου ο ΔΗΣΥ

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη εντός της εβδομάδας δίνει λεπτομέρειες ο Αβέρωφ

Την εξαγγελία του του ιδεολογικό πολιτικού Παγκύπριου Συνεδρίο έκανε από το βήμα του Συνεδρίου της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (ΟΝΕ) του ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Ένα συνέδριο το οποίο είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά εξαιτίας και της πανδημίας του κορωνοϊού πήρε παράταση με τον επαναπρογραμματισμό του να γίνεται σύμφωνα με πηγές από την Πινδάρου την ερχόμενη άνοιξη. 

Μάλιστα όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ το σκεπτικό δεν είναι να γίνει ένα συνέδριο μέσα στους τέσσερις τοίχους της Πινδάρου, αλλά θέλει να ανοίξει τις πόρτες προς την κοινωνία παίρνοντας διάφορες προτάσεις που θα βοηθήσουν στην παραγωγή πολιτικής. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν πηγές από την Πινδάρου στην ιστοσελίδα μας τον προσυνεδριακό διάλογο που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα θα απασχολήσουν 8 πυλώνες που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων την οικονομία, την πράσινη και την ψηφιακή μετάβαση όπως επίσης την παιδεία, την υγεία, το κράτος δικαίου αλλά και το περιβάλλον.

Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τον προσυνεδριακό διάλογο θα απασχολήσει και η ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα του κόμματος.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Στο προσυνεδριακό διάλογο εκτός από την πορεία προς την  βάση θα γίνει και πορεία προς την κοινωνία ευρήτερα κάνοντας πράξη τα όσα ανέφερε το περασμένο Σάββατο ο Αβέρωφ Νεοφύτου ότι ο στόχος είναι να ανοίξουν οι πόρτες προς την κοινωνία και όχι να κάνουν συνέδριο στους 4 τοίχους της Πινδάρου.

Καταληκτικά να αναφέρουμε ότι ενεργό συμμετοχή στο προσυνεδριακό διάλογο θα έχουν και οι ομάδες παραγωγής πολιτικής του κόμματος με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τον προσυνεδριακό διάλογο σε δημοσιογραφική διάσκεψη την ερχόμενη Πέμπτη. 

Home