Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σιζόπουλος: Συγκάλεσε έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο

Offsite Team -
22.10.2021 - 19:21

Σιζόπουλος: Συγκάλεσε έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο

Το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (24/10)

Τη σύγκληση έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, 24 Οκτωβρίου, στην Λευκωσία «για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα και να καθοριστεί η μελλοντική πορεία», ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, αναβάλλοντας παράλληλα το Τακτικό Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αναφέρει ότι «σεβόμενος την απόφαση του δικαστηρίου για αναστολή της πραγματοποίησης του Τακτικού Συνεδρίου και της Εκλογικής Διαδικασίας μετά την προσφυγή μελών του κόμματος, θα ήθελα να πληροφορήσω τα μέλη της ΕΔΕΚ, ότι το Τακτικό Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο αναβάλλεται».

«Με βάση το άρθρο 30 παράγραφος 2 του καταστατικού, ως Πρόεδρος του Κόμματος, συγκαλώ Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 η ώρα 9.45π.μ. στο ξενοδοχείο Hilton (πρώην Hilton Park), για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα και να καθοριστεί η μελλοντική πορεία», πρόσθεσε.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Επίσης, ο κ. Σιζόπουλος έκανε «έκκληση στα μέλη του κόμματος για μαζική συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου», ενώ απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση, όπως ανέφερε, «στον τέως Πρόεδρο του κόμματος Γιαννάκη Ομήρου, στα μέλη που προσέφυγαν στο δικαστήριο καθώς και όσα μέλη αμφισβητούν την εγκυρότητα του μητρώου μελών να προσέλθουν στο Συνέδριο και να καταθέσουν στο πλαίσιο μίας δημόσιας, διαφανούς και δημοκρατικής διαδικασίας τις απόψεις τους».

Εξάλλου, σε ανακοίνωση η ηγεσία της ΕΔΕΚ αναφέρει ότι «συγκατατίθεται στην απόφαση του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, για σύγκληση Έκτακτου Παγκυπρίου Συνεδρίου»

Συγκεκριμένα, η Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρία Βασιλειάδου ο Α΄ Αντιπρόεδρος Λευτέρης Ανδρέου, η Β΄ Αντιπρόεδρος Έλενα Περικλέους και ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας Χριστόδουλος Λευκαρίτης αναφέρουν ότι εγκρίνουν και συγκατατίθενται «στην απόφαση του Προέδρου του Κόμματος, Μαρίνου Σιζόπουλου, να προχωρήσει στην σύγκληση Έκτακτου Παγκυπρίου Συνεδρίου στη βάση των σχετικών καταστατικών προνοιών την Κυριακή 24.10.2021 και ώρα 9.45π.μ. στο ξενοδοχείο Hilton (Πρώην Hilton Park), με ημερήσια  διάταξη τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα και τον καθορισμό μελλοντικής πορείας».

ΚΥΠΕ

Home