Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Snipers: Συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα

Offsite Team -
20.09.2022

Snipers: Συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα

Οι πτήσεις Μόσχας - Κατεχομένων, οι διεργασίες των 4 υποψηφίων και η απολογία Χριστοδουλίδη

Παναγιώτης Τσαγγάρης και Ανδρέας Παράσχος συζητούν και σχολιάζουν σήμερα (όπως κάθε Τρίτη και Πέμπτη) τις πολιτικές εξελίξεις. 

Σήμερα στην εκπομπή Δ/ντης της Digital Tree Π. Τσαγγάρης και ο Δημοσιογράφος Α. Παράσχος αγγίζουν το θέμα των απευθείας πτήσεων Μόσχας - Κατεχομένων οι οποίες αναμένονται να αρχίσουν την 15η Νοεμβρίου.

Σχολιάζουν τις διεργασίες που γίνονται μεταξύ των 4 ανεξάρτητων (Αχιλλέα Δημητριάδη, Κωνσταντίνο Χριστοφίδη, Μάριο Ηλιάδη και Χριστόδουλο Πρωτοπαπά)  με στόχο την εξεύρεση ενός κοινού υποψήφιου.

Συζήτηση βεβαίως έγινε και στο θέμα διαρροής μηνυμάτων του Νίκου Χριστοδουλίδη ενώ κατά την διάρκεια του διαλείμματος υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ν. Χριστοδουλίδης ο οποίος και απολογήθηκε στον Π. Τσαγγάρη.

Η εκπομπή αρχίζει με σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα και οι δημοσιογράφοι επανέρχονται σε αυτό μετά το διάλειμμα της εκπομπής (στο 21:45)

Παρακολουθείστε επίσης την εκπομπή μέσω video on demand εδώ:

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε αυτή την εκπομπή ή τις προηγούμενες εκπομπές Snipers οποιασδήποτε ώρα μέσω του  Video on demand μέσω της πλατφόρμας Digitaltv 

Home