Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στεφάνου: Ο κατήφορος Κυβέρνησης- ΔΗΣΥ δεν έχει τελειωμό

Offsite Team -
05.05.2019

Στεφάνου: Ο κατήφορος Κυβέρνησης- ΔΗΣΥ δεν έχει τελειωμό

Thumbnail
Αβέρωφ Νεοφύτου και Πρόδρομος Προδρόμου  έχουν κατά πολύ ξεπεράσει τα όρια της μαύρης προπαγάνδα αναφέρει

Ο κατήφορος του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, της ηγεσίας του ΔΗΣΥ και γενικότερα των κυβερνώντων μοιάζει χωρίς φρένα και δεν έχει τελειωμό αναφέρει σε σημερινή του γραπτή ανακοίνωση ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. 

Όπως τονίζει τα όσα δηλώνουν στον πανικό τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Πρόδρομος Προδρόμου  έχουν κατά πολύ ξεπεράσει τα όρια κι αυτής ακόμα της μαύρης προπαγάνδας, επισημαίνοντας ότι στον πανικό τους οι κυβερνώντες αυτό που απέμεινε να πουν –παίρνοντας καθοδήγηση από τον πρόεδρο- είναι ότι σέβονται όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανεξαρτήτως αν ένα μέρος απ’ αυτούς είναι Τουρκοκύπριοι.

Μάλιστα ο κύριος Στεφάνου αναφέρει ότι το μόνο που πετυχαίνουν με αυτή τη συμπεριφορά Συναγερμός και κυβέρνηση είναι να εκτίθενται στην κοινωνία, χωρίς να τους απασχολεί, αφού γι’ αυτούς προέχει η συσπείρωση των χιλιάδων απογοητευμένων ψηφοφόρων τους.

Καταληκτικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ σημειώνει ότι εκθέτουν την Κύπρο διεθνώς με τα χρυσά διαβατήρια, την κουμπαρο–γαμπροκρατία και τον δολοφονικό θεσμικό ρατσισμό και δεν τους καίγεται καρφί.

Home