Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στην Κύπρο σήμερα η Μέτσολα - Βλέπει ΠτΔ την Παρασκευή

Offsite Team -
08.09.2022 - 10:02

Στην Κύπρο σήμερα η Μέτσολα - Βλέπει ΠτΔ την Παρασκευή

Την κα. Μέτσολα θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Πρόεδρος της Βουλής

Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, φθάνει σήμερα στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Αύριο Παρασκευή θα έχει, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, και θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής. 

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Την κα. Μέτσολα θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Πρόεδρος της Βουλής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα έχει συνάντηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων με την κα. Δημητρίου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο, ενώ στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα προσφωνήσει ειδική συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, για να ακολουθήσει επίσημο γεύμα προς τιμήν της κα. Μέτσολα.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέτσολα: Η κατάσταση της διαιρεμένης Κύπρου είναι απαράδεκτη

Επιπλέον, σημειώνεται πως η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συμμετάσχουν σε συζήτηση με Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους νέους και νέες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, την οποία διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Τέλος, αναφέρεται πως η κ. Μέτσολα θα επισκεφθεί το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμμοχώστου, στην παρουσία της κα. Δημητρίου. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home