Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στην Κύπρο τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου η Λουτ

Offsite Team -
16.08.2021 - 09:45

Στην Κύπρο τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου η Λουτ

Thumbnail
Αναμένει καθορισμό ημερομήνιας η Κυβέρνηση

Τέλη Αυγούστου -αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επόμενη επίσκεψη της απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Τζέιν Χολ Λουτ στην Κύπρο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μιλώντας στο Τρίτο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, είπε ότι η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη, αυτό που αναμένει η κυβέρνηση είναι είναι να ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία. Αναμένεται, πρόσθεσε να γίνει μια προεργασία της κυρίας Λουτ με τις δύο πλευρές ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία επίσκεψη της κ. Λουτ στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο. Ακολούθησαν οι χωριστές διμερείς συναντήσεις του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στις Βρυξέλλες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο για να συμμετάσχει στις εργασίες της 76ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, οπόταν και θα έχει, στο περιθώριο της Συνέλευσης, συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Οι εργασίες της εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν στην έδρα του διεθνούς οργανισμού από τις 21 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΡΙΚ 

Home