Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνάντηση Τατάρ με Πρόεδρο Αζερμπαϊτζάν στην Τουρκία

Offsite Team -
10.08.2022 - 14:57

Συνάντηση Τατάρ με Πρόεδρο Αζερμπαϊτζάν στην Τουρκία

Τον ενημέρωσε για το Κυπριακό - Αντιδράσεις στα κατεχόμενα για μη κλήση Τ/κ αθλητών σε αγώνες στην Τουρκία

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίφ είχε χθες βράδυ στα Κόνια της Τουρκίας ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στο πλαίσιο της έναρξης των 5ων αγώνων Ισλαμικής Αλληλεγγύης, που διοργανώνει φέτος η Τουρκία.

Ο κ. Τατάρ συμμετείχε στην τελετή, καλεσμένος του Τούρκου Προέδρου και παρά τις αντιδράσεις στα κατεχόμενα, επειδή στη διοργάνωση δεν κλήθηκαν Τ/κ αθλητές παρότι οι αγώνες διοργανώνονται από την Τουρκία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Ερσίν Τατάρ εξήγησε στον κ. Αλίφ το Κυπριακό και πως ενεργεί σε απόλυτη σύμπλευση με την Τουρκία. Συζήτησαν επίσης, αναφέρεται, τις σχέσεις των «δύο χωρών» με τον Τ/κ ηγέτη να υπογραμμίζει την ευχή όπως από δω και πέρα σε αυτούς τους αγώνες γίνει δυνατή η συμμετοχή και των τ/κ αθλητών. Ευχήθηκε στο Αζέρο Πρόεδρο και για την νίκη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ο κ Αλίεφ φέρεται να στηρίζει τη συμμετοχή Τ/κ αθλητών στους αγώνες Ισλαμικής Αλληλεγγύης και εξέφρασε τη στήριξή του στον «λαό» του ψευδοκράτους.

Ο Ερσίν Τατάρ συμμετείχε στο δείπνο που έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος προς τιμή των αρχηγών ή εκπροσώπων κρατών του ΟΙΔ που παρέστησαν στην τελετή έναρξης των αγώνων.

Home