Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συναντήθηκε με ΣΕΛΚ ο Χριστοδουλίδης - 'Οσα συζήτησαν

Offsite Team -
21.07.2022 - 11:34

Συναντήθηκε με ΣΕΛΚ ο Χριστοδουλίδης - 'Οσα συζήτησαν

Το μοντέλο οικονομίας της χώρας δεν επηρεάζεται από τους εκλογικούς κύκλους, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε με την ηγεσία του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών, υπό τον πρόεδρό του Πιερή Μάρκου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι ευρύτερες συνέπειες που προκαλεί ο πληθωρισμός εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπως επίσης οι πολυεπίπεδες επιπτώσεις στην οικονομία.

Συζητήθηκε ταυτόχρονα η ανάγκη για φορολογικό μετασχηματισμό, ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να προωθηθεί παράλληλα με σημαντικές μεταρρυθμίσεις όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός, που θα οδηγήσουν και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της χώρας. Την ίδια στιγμή, τόσο ο ψηφιακός μετασχηματισμός, όσο και η δικαστική μεταρρύθμιση αποτελούν συστατικά στοιχεία προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης ποιοτικών επενδύσεων.

h

Ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε την ανάγκη όπως το μοντέλο οικονομίας της χώρας δεν επηρεάζεται από τους εκλογικούς κύκλους, ενώ αναφέρθηκε στην πρότασή του για σύσταση μηχανισμού στην προεδρία της Δημοκρατίας, ο οποίος θα παρακολουθεί την εφαρμογή των αποφάσεων που λαμβάνονται.

Home