Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τελευταίο μήνυμα Αβέρωφ στους Συναγερμικούς για συσπείρωση

Του Στέλιου Στυλιανού -
02.02.2023

Τελευταίο μήνυμα Αβέρωφ στους Συναγερμικούς για συσπείρωση

Σήμερα η τελική προεκλογική του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας στην Λευκωσία

Το κύκλο των Προεκλογικών του συγκεντρώσεων ολοκληρώνει σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου με την παγκύπρια τελική του συγκέντρωση στις 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία.

Στην συγκέντρωση όπως και στις προηγούμενες σε Λάρνακα και Λεμεσό θα δώσει το παρών του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αλλά και η πλειοψηφία του υπουργικού Συμβουλίου σε μια συμβολική κίνηση ότι ο ΔΗΣΥ πάει ενωμένος σε αυτές τις Προεδρικές. 

Τα τελευταια 24ωρα πάντως στον ΔΗΣΥ εντείνουν την πίεση τους για περαιτέρω συσπείρωση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να στέλνει το μήνυμα για νίκη στον πρώτο γύρο των εκλογών και θρίαμβο στον δεύτερο θέλοντας να δείξει σε υποστηρικτές αλλά και αντιπάλους ότι το αποτέλεσμα των Προεδρικών δεν έχει κριθεί.

Παράλληλα αναμένεται και απόψε να αναφερθεί στις Διακυβερνήσεις της χώρας που είχαν την σφραγίδα του ΔΗΣΥ στέλνοντας το μήνυμα ότι η Κύπρος προόδευσε όταν στο πηδάλιο οι προερχόμενοι από τον ΔΗΣΥ Γλαύκος Κληρίδης και Νίκος Αναστασιάδης. 

Η σημερινή εκδήλωση πάντως θα είναι η τελευταία μαζική για τον ΔΗΣΥ πριν τις Προεδρικές καθώς το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώνεται  η προεκλογική εκστρατεία.

Σημειώνεται ότι χθες Τετάρτη 1/2 προχώρησε σε δήλωση και ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης μέσα από την οποία να συστρατευτούν όλοι γύρω από την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου γιατί στο πηδάλιο αυτού του τόπου χρειαζονται πρόσωπα ικανά  αναφέροντας μάλιστα ότι παρατηρεί με συγκίνηση το ότι εκατοντάδες συμπολίτες μας, οπαδοί ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Συναγερμού επιστρέφουν στο πολιτικό τους σπίτι.

Την ίδια ώρα το επιτελείο Αβέρωφ Νεοφύτου με δήλωση της Εκπροσώπου τύπου Τζώρτζιας Παναγιώτου επανέλαβε ότι το δίλημμα των Προεδρικών της ερχόμενης Κυριακής είναι η Σταθερότητα ή πειραματισμοί  τονίζοντας ότι ο μόνος που μπορεί επιτυχώς να διαχειριστεί τη χώρα εν μέσω κρίσεων, είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Home