Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θλίψη ΕΔΕΚ για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού

Offsite Team -
08.05.2020 - 12:19

Θλίψη ΕΔΕΚ για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού

Thumbnail

Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του ιατρού, του καθηγητή και πολιτικού, Δημήτρη Κρεμαστινού.

“Ο Δημήτρης Κρεμαστινός διετέλεσε Υπουργός Υγείας, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και προσωπικός φίλος και ιατρός του  Ανδρέα Παπανδρέου. Διακρινόταν για το ήθος του, την αγάπη του προς την επιστήμη που υπηρετούσε αλλά κυρίως για τις ιδιαίτερα καινοτόμες, για τα ελλαδικά δεδομένα, ενέργειες που έκανε ως Υπουργός Υγείας και οι οποίες οδήγησαν στην αναβάθμιση και βελτίωση του ιατρικού τομέα στην Ελλάδα.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Ειδικότερα ο Κρεμαστινός είναι ο άνθρωπος ο οποίος δημιούργησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Εμφράγματος και Στεφανιαίας Νόσου, αναβάθμισε τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ σε ολόκληρη την Ελλάδα, εισήγαγε τις μονάδες αεροπλάνων ΕΚΑΒ για τη μεταφορά των αρρώστων από τα νησιά και τις ακριτικές περιοχές, δημιούργησε τον οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών σε ολόκληρη την Ελλάδα, εισήγαγε την τηλεϊατρική, μετέτρεψε το ψυχιατρείο Λέρου σε πρότυπο ιατρικό κέντρο κ.ά.

Η ηγεσία, τα στελέχη και τα μέλη του Κ. Σ. ΕΔΕΚ στέλνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κρεμαστινού.

Αιωνία του η μνήμη”

 

Home