Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ξεκίνησε καταγραφή προβλημάτων των Κοινοτήτων ο Ιωάννου - Συνάντησε Κοινοτικά Συμβούλια

Offsite Team -
18.09.2023

Ξεκίνησε καταγραφή προβλημάτων των Κοινοτήτων ο Ιωάννου - Συνάντησε Κοινοτικά Συμβούλια

Οι επαφές του ΥΠΕΣ θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα στις επαρχίες Πάφου και Λευκωσίας

Σειρά περιφερειακών συναντήσεων με εκπροσώπους των Κοινοτικών Συμβουλίων, σε παγκύπρια βάση, ξεκίνησε από σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ο στόχος των συναντήσεων είναι η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες που βρίσκονται στην ύπαιθρο και στις ορεινές περιοχές, καθώς και ο ευρύς συντονισμός για άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.

1

Στο πλαίσιο αυτό, το πρωί, ο Υπουργός συναντήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πυργών με εκπροσώπους των Κοινοτήτων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αλλά και εκπροσώπους μεγάλου αριθμού Κοινοτικών Συμβουλίων της επαρχίας Λάρνακας. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου για συνάντηση με τις Κοινότητες της επαρχίας της Λεμεσού.

Τον Υπουργό στις συσκέψεις συνόδεψαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οικείοι επάρχοι, υπηρεσιακοί από το Υπουργείο Εσωτερικών και από άλλες αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες.

2

Ο Υπουργός Εσωτερικών θα συνεχίσει τις επαφές με τους εκπροσώπους των Κοινοτικών Συμβουλίων και την ερχόμενη εβδομάδα, κατά την οποία αναμένεται να επισκεφθεί την επαρχία Πάφου, ενώ θα συναντηθεί επίσης και με Κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας.

0
Home