Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΥΠΑΜ: Η παρουσία της ΕΛΔΥΚ δίνει θάρρος στον κυπριακό ελληνισμό

Offsite Team -
27.01.2022 - 12:41

ΥΠΑΜ: Η παρουσία της ΕΛΔΥΚ δίνει θάρρος στον κυπριακό ελληνισμό

Η παρουσία της ΕΛΔΥΚ στην ημικατεχόμενη μας πατρίδα, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, δίνει θάρρος και δύναμη στον Κυπριακό Ελληνισμό και συμβάλλει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της μαχητικής μας ισχύος.

Ο κ. Πετρίδης μιλούσε κατά τη διάρκεια τελετής παράδοσης λεωφορείου 55 θέσεων στην ΕΛΔΥΚ από τον  Διευθύνων Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη στο Στρατόπεδο «Αντ/γου Σταυριανάκου Σωτηρίου στη Μαλούντα.

Στην ομιλία του, ο κ. Πετρίδης μετέφερε τις εγκάρδιες ευχαριστίες της κυπριακής πολιτείας στην ελληνική Κυβέρνηση και στον ελληνικό λαό για την προσφορά τους, την αδερφική συμπαράσταση και τη διαρκή στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία. «Η παρουσία της ΕΛΔΥΚ στην ημικατεχόμενή μας πατρίδα, δίνει θάρρος και δύναμη στον Κυπριακό Ελληνισμό και συμβάλλει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της μαχητικής μας ισχύος», είπε.

Ανέφερε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου μέσα από τις δράσεις της στηρίζει διαχρονικά με χορηγίες τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά και την κυπριακή κοινωνία ευρύτερα, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε θέματα παιδείας, υγείας, περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Με την έμπρακτη στήριξή της, η ΟΠΑΠ συμβάλλει στην ενίσχυση των σχεδιασμών του Υπουργείου Άμυνας,  όπως για παράδειγμα με την ανέγερση των χώρων εκγύμνασης στην Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης και την προμήθεια εξοπλισμού για υφιστάμενα γυμναστήρια σε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς.

Ανέφερε ότι το Υπουργείο Άμυνας προωθεί «συνεχώς την εμπέδωση και καθιέρωση οδικής συνείδησης, με σημαντικότερο το θεσμό της δωρεάν διακίνησης με λεωφορεία». Στόχος μας, πάνω από όλα, σημείωσε, είναι η προστασία των  παιδιών μας και για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθεί και το συγκεκριμένο λεωφορείο.

ΚΥΠΕ

Home