Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υποψήφιοι: Στέλνουν τελευταία μηνύματα στο εκλογικό σώμα

Offsite Team -
01.02.2023

Υποψήφιοι: Στέλνουν τελευταία μηνύματα στο εκλογικό σώμα

Μέσα από δύο debate θέλουν να δείξουν τα πλεονεκτήματα τους

Ευκαιρία να στείλουν τα τελευταία μηνύματα προς το εκλογικό σώμα θα έχουν λίγα 24ωρα πριν από το άνοιγμα της κάλπης οι υποψήφιοι για τις Προεδρία της Δημοκρατίας με στόχο να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα τους αλλά και να ρίξουν στο τράπεζι προτάσεις οι οποίες θα είναι ικανές να τους αποφέρουν αριθμό ψήφων.

Σημειώνεται μάλιστα ότι οι 3 βασικοί υποψήφιοι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης θα κονταροχτυπηθούν μέσα σε 48 ώρες σε δύο τηλεοπτικά debate. Συγκεκριμένα είναι προγραμματισμένη για απόψε η τηλεμαχία στην Κρατική τηλεόραση ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξει το διακαναλικό debate.

Παράλληλα ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό  πως θα πραγματοποιηθεί είναι το debate στο λαό μετά και την θετική ανταπόκριση στην πρόταση Αβέρωφ Νεοφύτου από 4 επιτελεία υποψηφίων.

Συγκεκριμένα το επιτελείο Μαυρογιάννη σε προφορική επικοινωνία ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης χρόνου δε θα μπορούσε να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του ιδίου. Το μόνο επιτελείο που δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής είναι του κ. Χριστοδουλίδη.

Μετά και την πιο πάνω εξέλιξη τα επιτελεία προχώρησαν σε συνεννόηση για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και της μεθοδολογίας με πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης του την ερχόμενη Παρασκευή το απόγευμα. 

Home