Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπουργός Εσωτερικών και Αβέρωφ συζήτησαν το μεταναστευτικό

Offsite Team -
12.08.2022 - 12:00

Υπουργός Εσωτερικών και Αβέρωφ συζήτησαν το μεταναστευτικό

Ο κ. Νεοφύτου ενημερώθηκε από τον ΥΠΕΣ για τις ενέργειες για ανακοπή των παράνομων διελεύσεων από την Πράσινη Γραμμή

Την πλήρη στήριξη του στις προσπάθειες που καταβάλλει το Υπουργείο Εσωτερικών για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, σε σημερινή του συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Νεοφύτου ενημερώθηκε από τον ΥΠΕΣ τόσο για τις ενέργειες για ανακοπή των παράνομων διελεύσεων από την Πράσινη Γραμμή, όσο και για τη σύσταση Γραφείου Επιστροφών στη Διοίκηση του Υπουργείου με στόχο τη μεγιστοποίηση των επιστροφών.

Οκ. Νουρής ενημέρωσε τον κ. Νεοφύτου για την αναγκαιότητα η Κύπρος να συνάψει άμεσα συμφωνίες επανεισδοχής με τρίτες χώρες, με τον ίδιο να ενημερώνει για την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για το ενδιαφέρον του, αλλά και για τη διαχρονική στήριξη του στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αυτού του κρίσιμου εθνικού ζητήματος.

ΚΥΠΕ

Home