Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Instagram: Λογαριασμοί χρηστών κάτω των 16 γίνονται ιδιωτικοί

Offsite Team -
02.08.2021 - 20:35

Instagram: Λογαριασμοί χρηστών κάτω των 16 γίνονται ιδιωτικοί

Thumbnail
Το Instagram είπε ότι προχωρά με νέες εφαρμογές

Το Instagram ανακοίνωσε ότι μετατρέπει σε ιδιωτικούς τους νέους λογαριασμούς ατόμων κάτω των 16 ετών.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ειδικότερα, οι ανήλικοι που συνδέονται για πρώτη φορά στο Instagram θα προεπιλεγούν αυτόματα έναν «ιδιωτικό» λογαριασμό, καθώς η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία μιας πιο «ασφαλούς και ιδιωτικής» πλατφόρμας.

Τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι μόνο ένας στους πέντε επέλεξαν δημόσιο λογαριασμό, ενώ η ιδιωτική ρύθμιση ήταν προεπιλεγμένη. Μέσω αυτής της αναβάθμισης, στους υπάρχοντες λογαριασμούς από κατόχους που είναι 16 ετών θα σταλεί μια ειδοποίηση «επισημαίνοντας τα οφέλη» της μετάβασης του λογαριασμού τους από δημόσιο σε ιδιωτικό. 

Νέες δοκιμές της πλατφόρμας αποκάλυψαν ότι 8 στους 10 νέους αποδέχτηκαν τελικά τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για ιδιωτικό λογαριασμό.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το Instagram υποστηρίζει ότι οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις του αφορούσαν στη «Σωστή ισορροπία της ασφάλειας». «Παλιά, ζητούσαμε από τους νέους να επιλέξουν από μόνοι τους ανάμεσα σε δημόσιο λογαριασμό ή ιδιωτικό όταν εγγραφούν στο Instagram» δήλωσε η εταιρεία. «Μια ακόμα αλλαγή της εταιρείας ήταν ότι για να αποτρέψουμε τους λογαριασμούς που εμφανίζουν «ύποπτη συμπεριφορά», έχουμε αποκλείσει την δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα ή να ακολουθούν παιδικούς λογαριασμούς».

lifo.gr

Home