Το Spotify δημιούργησε playlist με τραγούδια για τον εμβολιασμό

Το Spotify δημιούργησε playlist με τραγούδια για τον εμβολιασμό

Δείτε τι τραγούδια περιλαμβάνει η λίστα

Mία νέα επιμελημένη λίστα τραγουδιών με τον τίτλο «Vaccine Songs» (Τραγούδια Εμβολίου), δημοσίευσε η υπηρεσία ψηφιακής μουσικής Spotify, με σκοπό οι συνδρομητές τους να ακούν τα τραγούδια αυτά όταν γιορτάζουν τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Με τους εμβολιασμούς να συνεχίζονται, οι υπεύθυνοι του Spotify παρατήρησαν μία νέα τάση, τη ζήτηση τραγουδιών με θέμα τα εμβόλια.

«Από την 1η Ιανουαρίου οι θαυμαστές του Spotify δημιούργησαν περισσότερες από 7.700 playlists παγκοσμίως», αναφέρει η υπηρεσία streaming σε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι υπήρξε αύξηση, μέσα σε 90 μέρες, 350% στη δημιουργία playlists που συνδέονται με το εμβόλιο κατά της Covid-19 από θαυμαστές.

vaccine-songs

Επίσης στην playlist «Vaccine Songs» περιλαμβάνεται ένας σύνδεσμος που οδηγεί στο GetVaccineAnswers.org, στο οποίο παρέχονται σημαντικές πληροφορίες για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Μεταξύ άλλων στη λίστα έχουν συμπεριληφθεί τα τραγούδια «The Cure» (Η Θεραπεία) της Lady Gaga, «Feeling Good» της Νίνα Σιμόν, «How to save a life» (Πως να σώσεις μια ζωή) του συγκροτήματος The Fray, «Waiting on the world to change» (Περιμένοντας τον κόσμο να αλλάξει) του Τζον Μάγιερ, «Do it» (Κάντο) των Chloe x Halle.

Δείτε την playlist ΕΔΩ

Home