Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αιγοπροβατοτρόφοι:«Τεράστια επιτυχία η κατοχύρωση του χαλουμιού»

Offsite Team -
30.03.2021 - 18:09

Αιγοπροβατοτρόφοι:«Τεράστια επιτυχία η κατοχύρωση του χαλουμιού»

Thumbnail
Χαιρετίζουν την απόφαση

Σύσσωμοι οι οργανωμένοι φορείς και παραγωγοί αιγοπροβατοτροφίας της Κύπρου χαιρετίζουν με απεριόριστη χαρά και ικανοποίηση την κατοχύρωση του χαλουμιού σαν  Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση αυτή η τεράστια και ιστορική επιτυχία ανοίγει μια νέα σελίδα για όλους τους παραγωγούς με ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα.

 

Ταυτόχρονα καλούν  όλους τους εμπλεκόμενους στην παρασκευή και εμπορία του χαλουμιού, παραγωγούς και τυροκόμους, με αίσθημα υψηλής ευθύνης, αλληλεγγύης και συλλογικότητας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την εδραίωση του χαλουμιού ως ένα παραδοσιακό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας με ονομασία προέλευσης, προσθέτοντας ότι τα αναμενόμενα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα θετικά για τα Κυπριακά συμφέροντα και τους Κύπριους παραγωγούς.

 

«Αυτή τη σημαντική μέρα για την Κυπριακή Δημοκρατία αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας σε όλους τους αρμόδιους φορείς και τις Αγροτικές Οργανώσεις που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου. Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες εκφράζουμε στον Υπουργό Γεωργίας Κώστα Καδή που με τους κατάλληλους χειρισμούς του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη θετική τελική απόφαση», συμπληρώνουν αιγοπροβατοτρόφοι στην ανακοίνωση. Την ανακοίνωση  εξέδωσαν οι οργανώσεις Ο.Π.Α. Ομάδα Παραγωγών Αιγοπροβατοτρόφων ΛΤΔ ,Μ - Π.Ο.ΑΙ  ΛΤΔ ,Παγκύπρια Εταιρεία Αιγοπροβατοτρόφων (ΠΕΑΠ), Δημόσια ΛΤΔ Σ.Κ.Π Σύνδεσμος Κτηνοτρόφων Πάφου ΛΤΔ, Ομάδα Ποιμνιοτρόφων Περιοχής Ακάμα – Πάφου (ΑΠ) ΛΤΔ, Ομάδα Αιγοπροβατοτρόφων Λεμεσού “Ο Ποιμένας”, Ομάδα Αιγοπροβατοτρόφων Δυτικής Λευκωσίας ΛΤΔ.

ΚΥΠΕ

 

 

 

Home