Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αναβάθμιση Δικτύου Διανομής της ΑΗΚ στην Επαρχία Λεμεσού

Offsite Team -
29.05.2020

Αναβάθμιση Δικτύου Διανομής της ΑΗΚ στην Επαρχία Λεμεσού

Thumbnail
Αναμένεται να επηρεάσει ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και την τροχαία κίνηση

Στην αναβάθμιση και ενδυνάμωση του Δικτύου Μέσης Τάσης, προχωρεί η Αρχή Ηλεκτρισμού στην Επαρχία Λεμεσού, από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει την ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και την τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι κατασκευαστικές εργασίες, που θα αρχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, αφορούν τον υποσταθμό της "Γερμασόγειας 132/11kV» και θα περιλαμβάνουν εκσκαφές και άλλες συναφείς εργασίες για την τοποθέτηση καλωδίων Διανομής, συνολικού μήκους 2600 μέτρων περίπου.  

Οι εργασίες θα διεξαχθούν στις οδούς Ανδοκίδος, Αμπελακίων, Ακτίνου, Βοιωτίας, Ηλιάδος, Ξενοφώντος, Αβεσσαλώμ, Περβόλας, και Ακταίου, ενώ το όλο  έργο θα πραγματοποιείται τμηματικά, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα διαμορφώνεται σε συνεργασία με  το Τμήμα Δημοσίων Έργων, τις Αρμόδιες Τοπικές Αρχές και την Αστυνομία.

 

Το πρόγραμμα εκτέλεσης των εργασιών σε επιμέρους τμήματα θα ανακοινώνεται, με γραπτή ειδοποίηση στα υποστατικά που θα επηρεάζονται ή θα γίνεται κατ΄  ιδίαν ενημέρωση (όπου είναι δυνατόν), των άμεσα επηρεαζόμενων.

 

Όπως σημειώνει η ΑΗΚ, από τις αναγκαίες αυτές εκσκαφές αναπόφευκτα θα επηρεαστεί η ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και η τροχαία κίνηση και για το λόγο αυτό θα υπάρχει συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τοπικές αρχές για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας και την καλύτερη ρύθμιση της τροχαίας.  

«Κύριο μέλημα της Αρχής Ηλεκτρισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου με ασφάλεια το γρηγορότερο δυνατό και με τις λιγότερες επιπτώσεις για το κοινό», προστίθεται.  

Τέλος η  Αρχή Ηλεκτρισμού απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΚΥΠΕ

Home