Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εμβολιασμού στα κατεχόμενα

Offsite Team -
16.01.2021 - 22:45

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εμβολιασμού στα κατεχόμενα

Thumbnail
Το πρόγραμμα εμβολιασμού των επομένων ημερών ανακοίνωσαν στα κατεχόμενα

Από 15 Ιανουαρίου μέχρι την Δευτέρα 18 του μηνός, και μεταξύ των ωρών 8.00 – 18.00 θα γίνεται εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας, ανακοίνωσε στα κατεχόμενα το «υπουργείο υγείας» καλώντας ταυτόχρονα τους άνω των 65 ετών να στείλουν μήνυμα σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του «υπουργείου» για να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σήμερα και αύριο στο νέο νοσοκομείο Λευκωσίας εμβολιάζονται νοσηλευτικό προσωπικό και όλοι οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου της κατεχόμενης Λευκωσίας, που είναι το μεγαλύτερο και εκεί λειτουργεί το κέντρο πανδημίας.

 

Την Κυριακή, αναφέρει η ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας», θα εμβολιαστούν οι επαγγελματίες υγείας σε ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία στην περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας. Στις περιοχές Λεύκας και Μόρφου οι εμβολιασμοί του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού θα γίνουν στο γενικό νοσοκομείο Μόρφου, στην Κερύνεια στο αντίστοιχο της κατεχόμενης πόλης και στην Αμμόχωστο οι επαγγελματίες υγείας των «επαρχιών» Αμμοχώστου και Τρικώμου.

ΚΥΠΕ

Home