Αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας κατακαλόκαιρα

Αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας κατακαλόκαιρα

Αναλυτικά η πρόβλεψη της θερμοκρασίας

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, που από το μεσημέρι και μετά πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σταδιακά θα καταστούν τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και από το μεσημέρι και μετά, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το Σάββατο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, που από το μεσημέρι και μετά πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα και την Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Home