Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανανεώθηκε ο χώρος τέλεσης πολιτικών γάμων στον Προφήτη Ηλία

Offsite Team -
29.07.2020 - 13:05

Ανανεώθηκε ο χώρος τέλεσης πολιτικών γάμων στον Προφήτη Ηλία

Thumbnail
Προσπάθεια του Δήμου Παραλιμνίου προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες γαμήλιου τουρισμού

Ανανεώθηκε πρόσφατα ο χώρος τέλεσης πολιτικών γάμων στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία, στο Παραλίμνι.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ανανέωση του χώρου «είναι μια προσπάθεια του Δήμου Παραλιμνίου προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες γαμήλιου τουρισμού στον Πρωταρά με στόχο την προσέλκυση εξωτερικού τουρισμού».

Ο λόφος του Προφήτη Ηλία «αποτελεί πόλο έλξης για πολλά ζευγάρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, τον Λίβανο και άλλες χώρες. Ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σχεδόν όλα τα ζευγάρια που έχουν επηρεαστεί φέτος από τον COVID 19, όχι μόνο δεν έχουν ακυρώσει το γάμο τους αλλά αντίθετα τον έχουν μετακινήσει για τον επόμενο χρόνο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι κρατήσεις για τέλεση πολιτικών γάμων από ζευγάρια που προέρχονται από το εξωτερικό για το 2021, 2022 και 2023 είναι πολύ ικανοποιητικές, ενώ ο Δήμος Παραλιμνίου ευελπιστεί πως η νέα διακόσμηση στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία, θα βοηθήσει στην προσέλκυση και άλλων ζευγαριών».  

Σημειώνεται ακόμα ότι «ο γαμήλιος τουρισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας και εκτός από τα έσοδα για το Δήμο είναι και πολύ σημαντικός για δεκάδες επιχειρήσεις που εδρεύουν στην περιοχή».

ΚΥΠΕ

Home