Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανατροπή φορτηγου σε χωράφι - Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Offsite Team -
16.07.2019

Ανατροπή φορτηγου σε χωράφι - Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Thumbnail
Ποια η κατάσταση της υγείας του

Φορτηγό αυτοκίνητο ανετράπη σε χωράφι στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά τη Ξυλοτύμπου, που είναι έδαφος των Βρετανικών Βάσεων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι άνδρας από χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, οδηγούσε το φορτηγό αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας Λάρνακας με κατεύθυνση τη Λάρνακα.

 

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο στην έξοδο Ξυλοτύμπου, ωστόσο προτού φτάσει στο γεφύρι, το φορτηγό παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να βγει εντελώς από το δρόμο, να ανατραπεί και να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι.

 

Το φορτηγό ανατράπηκε στην αριστερή του πλευρά, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί και να διακομιστεί με ασθενοφόρο των Βάσεων στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.  

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βάσεων, ο οδηγός εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.  

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Home