Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανδρέου: Ενισχύονται τα κλιμάκια που διερευνούν πολιτογραφήσεις

Offsite Team -
02.06.2021 - 09:40

Ανδρέου: Ενισχύονται τα κλιμάκια που διερευνούν πολιτογραφήσεις

Thumbnail
Εξετάζονται πέραν των 100 περιπτώσεων, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Άλλα δέκα μέλη της αστυνομίας αποσπάστηκαν στο Αρχηγείο για να ενισχύσουν τα κλιμάκια που διερευνούν τις υποθέσεις των πολιτογραφήσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο κύριος Ανδρεου ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ομάδα ανακριτών θα διερευνήσει τα όσα καταγράφονται στο ενδιάμεσο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τις Πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών και επιχειρηματιών.

Η ίδια ομάδα, πρόσθεσε, αναμένεται να εξετάσει στη συνέχεια ολόκληρο το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής το οποίο θα παραδοθεί σύντομα. Ο κύριος Ανδρέου ανέφερε ότι εξετάζονται πέραν των 100 περιπτώσεων.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Είπε ακόμα ότι ολοκληρωθηκε η εξετάση και καταχωρήστηκε μια υπόθεση στο Κακουργιοδικειο Λάρνακας. Αφορά πέντε φυσικά και τέσσερα νομικα προσώπα. Είναι η πρώτη ποινική υπόθεση που αφορά στις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει του πορίσματος της Έκθεσης που ετοίμασε η Ad Hoc Τριμελής Επιτροπή Καλογήρου.

Η Αστυνομία, πρόσθεσε, εξετάζει και άλλες υποθέσεις που πηγάζουν από το πόρισμα Καλογήρου, ορισμένες από τις οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Home