Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αντίστροφη μέτρηση - Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Offsite Team -
16.08.2022 - 06:25

Αντίστροφη μέτρηση - Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Πότε ανοίγουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια - Πότε επιστρέφουν στη δουλειά οι εκπαιδευτικοί

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τη νέα σχολική χρονιά. Εκπαιδευτικοί και μαθητές είναι ακόμα σε... mood διακοπών, αλλά οι μέρες περνούν και δεν είμαστε και πολύ μακριά από το πρώτο κουδούνι της νέας χρονιάς. 

Πότε ανοίγουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

Οι δάσκαλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης και οι νηπιαγωγοί Προδημοτικής Εκπαίδευσης επιστρέφουν στα σχολεία την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ενώ το πρώτο κουδούνι για τα παιδιά Δημοτικών και Νηπιαγωγείων θα χτυπήσει την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Όσο αφορά τους καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές), θα επιστρέψουν στα σχολεία την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου ενώ οι μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών επιστρέφουν στα σχολεία τους την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Back to school με τεστ - Το σκέφτονται για μάσκες

Όσον αφορά τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό, όπως έγραψε προ ημερών η OffsiteNews δεδομένο θεωρείται ότι η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες θα γίνει με την προσκόμιση αρνητικού τεστ για τον κορωνοϊό. Αυτό που βρίσκεται υπό συζήτηση είναι η χρήση της μάσκας. 

Αρμόδια πηγή από το υπουργείο Υγείας δήλωσε στην OffsiteNews πως γίνονται σκέψεις για τη χρήση της μάσκας«Έχουν καταγραφεί κάποιες εισηγήσεις τις οποίες θα αξιολογήσουν τα μέλη της ΣΕΕ και θα ληφθούν αποφάσεις».

Home