Απίστευτο! Δύο Κύπριοι κληρονόμησαν ξαφνικά £150,000 (Φώτο)

Απίστευτο! Δύο Κύπριοι κληρονόμησαν ξαφνικά £150,000 (Φώτο)

Απίστευτη η ιστορία τους

Λεφτά από το πουθενά κληρονόμησαν δύο Κύπριοι από τον παππού τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αλλά δεν τον γνώριζαν. 

Σύμφωνα με την parikiaki.com, Κύπριος Νίκος Χρίστου και η αδερφή του κληρονόμησαν το ποσό των £150,000  τον παππού τους Jim Rossο, οποίος απεβίωσε στα 80 του χρόνια, αλλά έπαψε να έχει σχέσεις εδώ και 30 χρόνια με την κόρη του Beverley λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε στη σχέση τους.

Ωστόσο, και η κόρη του Jim Rosso, Beverley έφυγε από τη ζωή το 2016 και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε αναφερθεί ποτέ στη σχέση της με τον πατέρα της.

Ο Κύπριος κληρονόμος, Νίκος Χρίστου δήλωσε σε ξένα ΜΜΕ: "Αυτό το περιστατικό μας άλλαξε τη ζωή αλλά τελικά έκλεισε ένα επίπονο κεφάλαιο για την οικογένειά μου. Η μητέρα δεν μας μίλησε ποτέ για τον παππού μας, έτσι περάσαμε τη ζωή μας πιστεύοντας ότι δεν έχουμε κάποιον. Αφού χάσαμε τη μητέρα μας λόγω επιπλοκών στην υγείας της που της προκάλεσαν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, νιώθουμε ότι βρίσκεται μαζί με τον παππού μας στον ουρανό και μας χαμογελούν. Μάθαμε μάλιστα ότι ο παππούς μας είχε προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και είχε δείξει τις θετικές του προθέσεις".

2

Home