Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Απόψε η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια

Offsite Team -
06.08.2022 - 09:25

Απόψε η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια

Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου

Απόψε στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στη Δερύνεια, με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών και τον Δήμαρχο της κατεχόμενης πόλης.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Στο πλαίσιο διοργάνωσης της αντικατοχικής εκδήλωσης έφτασαν στην Κύπρο από την Ελλάδα αντιπροσωπείες από τους Δήμους Κέρκυρας και Πειραιά με τους οποίους ο Δήμος Αμμοχώστου είναι αδελφοποιημένος.

Η αντικατοχική εκδήλωση θα αρχίσει με τρισάγιο στο Μνημείο Τεθνεώτων Αμμοχωστιανών που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αμμοχώστου από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειο.

Σύντομο καλωσόρισμα θα απευθύνει ο Δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης και ο  Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Αμμοχώστου Νίκος Κάρουλλας. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την Αμμόχωστο από παιδιά και νέους της πόλης, και προβολή βίντεο με τίτλο «Καλώς ορίσατε στην πόλη της καρδιάς μας… 4 λεπτά μαγείας».

Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Δρ. Σίμος Ιωάννου.

Ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττου, θα διαβάσει το ψήφισμα του Δήμου Αμμοχώστου.

Η αντικατοχική εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Δήμου Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home