Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αστυνομία: 5 καταγγελίες υποστατικών και 23 πολιτών

Offsite Team -
25.08.2020 - 09:13

Αστυνομία: 5 καταγγελίες υποστατικών και 23 πολιτών

Thumbnail
Αναλυτικά οι έλεγχοι της Αστυνομίας

Σε συνολικά 764 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Δευτέρα μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και 23 καταγγελίες πολιτών, με την πλειοψηφία των καταγγελιών να αφορά τη μη χρήση μάσκας.

 

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 107 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες υποστατικών και 6 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 152 έλεγχοι με 0 καταγγελίες υποστατικών και 10 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας 136 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία υποστατικού και 1 καταγγελία πολίτη, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 111 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες υποστατικών και 5 πολιτών, στην Αμμόχωστο 193 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε 1  καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία για υποστατικά και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 65 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού ή πολίτη.

ΚΥΠΕ

Home