Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αστυνομία: Αυξημένη κίνηση στους αυτοκινητόδρομους -Ποιους αφορά

Offsite Team -
12.07.2020 - 17:31

Αστυνομία: Αυξημένη κίνηση στους αυτοκινητόδρομους -Ποιους αφορά

Thumbnail
Ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Κυριακής, στους αυτοκινητοδρόμους Αγίας Νάπας – Λάρνακας, Λάρνακας – Λευκωσίας και Λεμεσού –Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα για την κυκλοφορία, η οποία διεξάγεται κανονικά. Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η κυκλοφορία και στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών της Λεμεσού και Μόρφου.

 

Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό. Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι η περιπολιακή κάλυψη του οδικού δικτύου, καθώς και η ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας σε διάφορα κομβικά σημεία του.

 

Παράλληλα, οι οδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, μέσα από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, www.cypruspolicenews.com τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter και από την εφαρμογή - application Αστυνομία Κύπρου - της Αστυνομίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

 

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Home