Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αστυνομία:Στόχος να μην απουσιάζει κανείς από το γιορτινό τραπέζι

Offsite Team -
22.04.2022 - 12:44

Αστυνομία:Στόχος να μην απουσιάζει κανείς από το γιορτινό τραπέζι

Συστάσεις Αστυνομίας για τις μέρες του Πάσχα

Ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής και η Αστυνομία εντατικοποιεί τις δράσεις της με προτεραιότητα την εξασφάλιση της ασφάλειας του κοινού. 

  •  Λόγω των εθίμων των ημερών, υπενθυμίζουμε ξανά τους πολίτες να μεριμνούν για την προσωπική τους ασφάλεια και να μείνουν μακριά από επικίνδυνες συνήθειες, όπως είναι οι κροτίδες και  τα πυροτεχνήματα. 
  •  Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνουμε προς του γονείς ώστε να ασκούν τον απαιτούμενο έλεγχο στα παιδιά τους και υπενθυμίζουμε τις θλιβερές συνέπειες από τη χρήση κροτίδων και πυροτεχνημάτων για τη σωματική ακεραιότητα όσων τα χρησιμοποιούν, αλλά και άλλων προσώπων που βρίσκονται μαζί τους. Δυστυχώς, έχουμε πολλά παραδείγματα, όπου νεαροί υπέστησαν εγκαύματα, ακρωτηριασμούς, ή που ακόμα έχασαν τη ζωή τους από τη χρήση κροτίδων. 
  •  Όσον άφορα στο έθιμο των Λαμπρατζιών υπογραμμίζουμε ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση και σε στενή συνεργασία με τις κοινοτικές και δημοτικές Αρχές προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των ατόμων που εμπλέκονται όσο και των κατοίκων. Για το λόγο αυτό, θα υπάρχει έντονη παρουσία μας σε χώρους όπου παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα. 
  •  Υπενθυμίζουμε παράλληλα τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται με τα οχήματά τους στους δρόμους, να συμμορφώνονται με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και αν θα οδηγήσουν να μην καταναλώσουν αλκοολούχα ποτά. 
  •  Η Αστυνομία ήδη βρίσκεται επί ποδός και η παρουσία των μελών μας στο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στους αυτοκινητόδρομους και τις κύριες οδικές αρτηρίες είναι εμφανής για την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων, αλλά και για αποτροπή τροχαίων δυστυχημάτων. 
  •  Παράλληλα, έχουν εντατικοποιηθεί οι αστυνομικές περίπολοι, κυρίως έξω από τους Ιερούς Ναούς, με αποκορύφωμα τη λειτουργία και περιφορά του Επιταφίου και τη γιορτή της Ανάστασης, και θα αστυνομευθούν οι περισσότεροι ναοί των πόλεων και της υπαίθρου. 
  •  Επιπρόσθετα, λαμβάνονται αυξημένα μέτρα όσον αφορά θέματα που αφορούν στην πρόληψη αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις και κλοπές.  

Προτεραιότητα μας είναι η εξασφάλιση της ασφάλειας του κοινού αυτές τις Άγιες μέρες και αναίμακτες γιορτές, χωρίς να απουσιάζει κανείς από το γιορτινό τραπέζι. 

Η Αστυνομία εύχεται καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.

May be an image of 1 person and text that says "Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ POLICE ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΚΥΠΡΟΥ YNOMIA ΚΥΠΡΟΥ Για μια πιο ασφαλή κοινωνία 1960"

Home