Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτό είναι το κόστος του κτηρίου Βουλής & Αρχαιολογικού Πάρκου

Offsite Team -
22.01.2020

Αυτό είναι το κόστος του κτηρίου Βουλής & Αρχαιολογικού Πάρκου

Thumbnail
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών.

Στα €95.000.000 εκτιμάται η ανέγερση του νέου κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Αρχαιολογικού Πάρκου στον Λόφο Αγίου Γεωργίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών.

 

Όπως αναφέρεται, στην εκτιμώμενη αξία περιλαμβάνεται το κόστος για την ετοιμασία και ολοκλήρωση όλων των μελετών και επίβλεψη του έργου, η κατασκευαστική αξία για την ανέγερση του νέου κτηρίου και του Αρχαιολογικού Πάρκου και το κόστος για τη μετέπειτα συντήρηση του έργου για δέκα έτη.

Σημειώνεται ότι το Τμήμα Δημοσίων Έργων προκήρυξε στις 17 Ιανουαρίου 2020 διαγωνισμό για την ανέγερση του νέου κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Αρχαιολογικού Πάρκου στον Λόφο Αγίου Γεωργίου. Η προθεσμία υποβολής Προσφορών ορίστηκε η 13η  Μαΐου  2020.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η μελέτη, κατασκευή και η συντήρηση του κτηρίου/κτηρίων και άλλων εργασιών που απαιτούνται για την κάλυψη των στεγαστικών και άλλων αναγκών του νέου κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων και η διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Πάρκου στον Λόφο Αγίου Γεωργίου, με τις συναφείς σε αυτό κτηριακές εγκαταστάσεις, υποδομές και εξωτερικές εργασίες.  

Ο χρόνος αποπεράτωσης των κατασκευαστικών εργασιών, η οποία περιλαμβάνει και την ετοιμασία και ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων μελετών του έργου, είναι 54 μήνες και η διάρκεια της Συντήρησης δέκα έτη, από την ημερομηνία παραλαβής του έργου.

ΚΥΠΕ

Home