Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτός είναι ο νέος προσωπικός σύμβουλος του Υπ. Υγείας

Offsite Team -
25.04.2019

Αυτός είναι ο νέος προσωπικός σύμβουλος του Υπ. Υγείας

Thumbnail
Η γραπτή δήλωση του Υπουργού Υγείας

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σχετικά με την επιλογή του νέου προσωπικού του Συμβούλου, δρ Γιώργου Ποταμίτη.

Αυτούσια η γραπτή δήλωση

Σεβόμενος τις επιστημονικές γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει ο δρ Γιώργος Ποταμίτης, αλλά και αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή που έχει να προσφέρει ο ιατρικός κόσμος στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έγκαιρη προετοιμασία του ΟΑΥ ενόψει της εφαρμογής της 1ης φάσης του ΓεΣΥ, ζήτησα από τον δρα Ποταμίτη να συμμετέχει ως προσωπικός μου Σύμβολος στη διαδικασία αξιολόγησης των καταλόγων των ιατρικών πράξεων που αφορούν στους Ειδικούς Ιατρούς, με στόχο να συμβάλει εποικοδομητικά στην αναδιαμόρφωσή τους.

Έχω πολλάκις απευθύνει κάλεσμα στην ιατρική κοινότητα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οι γνώσεις και η εμπειρία τους πρέπει να αξιοποιούνται, ώστε να παραδώσουμε στον Κύπριο ασθενή το Σύστημα Υγείας που δικαιούται και αξίζει.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δρα Ποταμίτη πρωτίστως για την έμπρακτη στήριξή του στην εφαρμογή του ΓεΣΥ και την εποικοδομητική του προσφορά που τιμά το ιατρικό επάγγελμα.

Home