Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Blogger παρουσιάζει αδημοσίευτες φώτο με τις βαλίτσες στο Μιτσερό

Offsite Team -
29.04.2019 - 09:53

Blogger παρουσιάζει αδημοσίευτες φώτο με τις βαλίτσες στο Μιτσερό

Thumbnail
Τι αναφέρει Αμερικανίδα blogger για τις δολοφονίες στο Μιτσερό – Δείτε τις αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το γύρο του κόσμου φαίνεται να έκαναν φωτογραφίες με τις βαλίτσες από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό αρκετό καιρό πριν ανακαλυφθούν οι αποτρόπαιες δολοφονίες του «Ορέστη». 

Μετά την αποκάλυψη των τριών βαλιτσών, βίντεο και φωτογραφίες απλού κόσμου που επισκέπτονταν κατά καιρούς την Κόκκινη λίμνη, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η Sarah Funky, Αμερικανίδα blogger επισκέφθηκε την Κύπρο πριν ένα χρόνο και σε βίντεο που ανάρτησε στο YouTube κανάλι της στις 23 Φεβρουαρίου του 2018 φαίνονται και βαλίτσες.

Μάλιστα, όταν έφτασε στη λίμνη, η blogger σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «είναι τόσο άσχημα εδώ, τόσο αηδιαστικά. Υπάρχει η αίσθηση του θανάτου», ενώ πρόσθεσε πως αισθάνεται τον θάνατο στον αέρα.

Η υπόθεση δολοφονιών που συγκλόνισε την Κύπρο τις τελευταίες μέρες έφτασε μέχρι και την ίδια αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

Η Sarah Funky συγκλονισμένη με τις δολοφονίες θέλησε τα στείλει μήνυμα συμπαράστασης και να απαντήσει σε όσους της ζήτησαν πληροφορίες για την υπόθεση.

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Πολλοί επικοινώνησαν μαζί τις τελευταίες ώρες αναφέροντας μου τους φόνους που έγιναν στην Κύπρο, ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση εξαιτίας του βίντεο που κατέγραψα στην Κόκκινη Λίμνη. Καταρρακώθηκα όταν το άκουσα και η καρδιά μου βρίσκεται με τις οικογένειες. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό αλλά εδώ είναι μερικές φωτογραφίες που δεν έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν σταματούσαν παρακαλώ τα email και τα μηνύματα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει» καταλήγει. 

1

Δείτε τις αδημοσίευτες φωτογραφίες απο την Κόκκινη Λίμνη

 

1

2

3

4

5

6

Home