Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρήκαν στο αυτοκίνητο του 10kg κάνναβης / Πάει 8 χρόνια φυλακή

Offsite Team -
22.06.2020 - 13:50

Βρήκαν στο αυτοκίνητο του 10kg κάνναβης / Πάει 8 χρόνια φυλακή

Thumbnail
Ποινή φυλάκισης διάρκειας οκτώ ετών σε 28χρονο για κατοχή κάνναβης πέραν των 10 κιλών

Ποινή φυλάκισης διάρκειας οκτώ χρόνων, επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 28χρονο, για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Στην κατοχή του 28χρονου, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας, ποσότητα κάνναβης πέραν των 10 κιλών. 

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στις 21 Νοεμβρίου, όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που ο 28χρονος οδηγούσε, στην Λεμεσό. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 28χρονου, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ποσότητα κάνναβης, πέραν των δέκα κιλών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ιδίου, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν επιπρόσθετη ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 232 γραμμαρίων περίπου. (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερ. 22/11/2019, σχετικό).

Με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων από την ΥΚΑΝ, η υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα καταχωρήθηκε στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού για άμεση εκδίκαση. Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 28χρονο, σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.  

 

Home