Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δεν βρήκαν ακόμα τους 300 για Πράσινη Γραμμή - 275 οι αιτήσεις

Offsite Team -
23.11.2022 - 14:00

Δεν βρήκαν ακόμα τους 300 για Πράσινη Γραμμή - 275 οι αιτήσεις

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι της 2/12 - Όλες οι πληροφορίες

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για πλήρωση 300 κενών θέσεων Συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών για την Πράσινη Γραμμή.

Σύμφωνα με γνωστοποίηση που δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, η Αστυνομία Κύπρου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για πλήρωση 300 κενών θέσεων Συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών, μέχρι την Παρασκευή 02/12/2022 και ώρα 14.00.

Η Αστυνομία προχώρησε σε παράταση των αιτήσεων καθώς μέχει σήμερα 23/11 που έληξε η περίοδος υποβολής αιτήσεων όπως πληροφορείται η Offsite News υποβλήθηκαν 275 αιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω του ιστότοπου www.gov.cy στη θεματική ενότητα «Εργασία και Ασφάλιση-> Αιτήσεις»μέχρι την Παρασκευή 02/12/2022 και ώρα 14:00.

Για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει εκ των προτέρων, να δημιουργήσουν προφίλ ως Πολίτης (Φυσικό Πρόσωπο) στο CY Login, το οποίο θα πρέπει να ταυτοποιηθεί. Η ταυτοποίηση προφίλ γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

          α) Μέσω των ηλεκτρονικών τραπεζών (eBanking)

          β) Για άτομα με κυπριακή ταυτότητα, μέσω βιντεοκλήσης με λειτουργούς των ΚΕΠ κατόπιν ραντεβού

          γ) Με προσωπική επιτόπου επίσκεψη σε Κέντρο Ταυτοποίησης κατόπιν ραντεβού

Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους ταυτοποίησης δίνονται στο ακόλουθο σύνδεσμο(link)

https://cge.cyprus.gov.cy/cyloginregistration/knowledgebase/help/identification

Κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης, θα πρέπει να σαρώνονται και υποβάλλονται όλα τα σχετικά πιστοποιητικά. Αιτήσεις οι οποίες υποβάλλονται εκπρόθεσμα, θα απορρίπτονται αυτόματα από το σύστημα.

Λεπτομέρειες αναφορικά με τα απαιτούμενα προσόντα, τα καθήκοντα και τις ευθύνες της θέσης, καθώς και άλλες πληροφορίες, περιέχονται στην πιο πάνω προκήρυξη. Για πληροφορίες, το κοινό μπορεί να αποτείνεται στο Γραφείο Προσλήψεων Αστυνομίας Κύπρου, στα τηλέφωνα 22808236, 22808247, 22808483

Home