Δίνει συγχαρητήρια στην ΥΚΑΝ ο Υπουργός για τα 72 κιλά κάνναβης

Δίνει συγχαρητήρια στην ΥΚΑΝ ο Υπουργός για τα 72 κιλά κάνναβης

«Συνεχίστε έτσι! Πάντα επιτυχίες», το μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης στο Twitter

O Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, συνεχάρη την ΥΚΑΝ και όλα τα μέλη της Αστυνομίας που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τα 72 κιλά κάνναβης. 

Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός έγραψε: "Θερμά συγχαρητήρια στην ΥΚΑΝ και σε όλα τα μέλη της Αστυνομίας που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Συνεχίστε έτσι! Πάντα επιτυχίες!"

 

Να υπενθυμίσουμε πως στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, βάρους 72 περίπου κιλών και στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, εντόπισαν εντός αποθήκης (μέσα σε κιβώτια) στη Λεμεσό, 72 περίπου κιλά κάνναβης.

Στις 27/05/2020, στην εν λόγω αποθήκη μετέβησαν δύο πρόσωπα, 31χρονος και 36χρονος, οι οποίοι αφού παρέλαβαν τα εν λόγω κιβώτια, τα φόρτωσαν στο όχημά τους και αναχώρησαν από την αποθήκη. Το όχημα των πιο πάνω προσώπων, ανακόπηκε για έλεγχο παρά τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, όπου μετά από σχετική έρευνα, εντοπίστηκε στον χώρο αποσκευών του οχήματος, η πιο πάνω ποσότητα ναρκωτικών.

Τόσο ο 31χρονος, όσο και ο 36χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ Λεμεσού). Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον και τρίτου προσώπου ηλικίας 27 ετών. Εναντίον και των τριών υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν χθες το απόγευμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home