Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διπλό φονικό: Καταθέτουν νέοι μάρτυρες

Offsite Team -
14.03.2019 - 09:00

Διπλό φονικό: Καταθέτουν νέοι μάρτυρες

Thumbnail
Εκ νέου στο Δικαστήριο οι 3 κατηγορούμενοι, Λοΐζος Τζιωνής, Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας η πολύκροτη υπόθεση για το διπλό φονικό στο Στρόβολο με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου. 

Κατά την σημερινή δικάσιμο, θα παρουσιαστούν στο μόνιμο Κακουργιοδικείο δυο νέοι μάρτυρες. Συγκεκριμένα, οι αστυφύλακες, Άνδρεας Μιχαήλ και Κυριάκος Καυκαλίας.

Να σημειώσουμε πως στην τελευταία δικάσιμο έγιναν γνωστές λεπτομέρειες από την σκηνή του εγκλήματος, όπως τις κατέθεσε ο Αστυφύλακας του ΤΑΕ Λευκωσίας Μιχαήλ Άγγελου Αρναούτ.

Ο κ. Αρναούτ περιέγραψε στο δικαστήριο όλα όσα είδε στη σκηνή του εγκλήματος και τις ενέργειες στις οποίες προέβη στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο μάρτυρας ανέγνωσε στο Δικαστήριο τις καταθέσεις και τις σημειώσεις του κατηγορούμενου στην υπόθεση, Λευτέρη Σολωμού, σύμφωνα με τον οποίον, τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου διέπραξε ο ετεροθαλής αδελφός του Λοίζος Τζιωνής, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος.

Μάλιστα ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει στην κατάθεση του ως «αρρωστημένο» τον Τζιωνή και πως θα πρέπει να τιμωρηθεί για το έγκλημα που διέπραξε.

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως μέχρι σήμερα έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων στην Σάρα Σιαμς για την κατηγορία που παραδέχτηκε και αφορά στη συνωμοσία για διάπραξης ληστείας.

Home