Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δωρεάν rapid τεστ και στη Χλώρακα

Offsite Team -
07.12.2020 - 07:38

Δωρεάν rapid τεστ και στη Χλώρακα

Thumbnail
Που θα γίνεται το rapid test

Συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα τα δωρεάν τεστ κορωνοϊού για όλους στην Επαρχία Πάφου. Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι για σήμερα, 7 Δεκεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού θα βρίσκονται θα διενεργούνται στην Επαρχία Πάφου στην  Χλώρακα  από τις 8.30π.μ - 16.30π.μ στο χώρο στάθμευσης της Εκκλησίας Αγίου Νεκταρίου επί της Λεωφόρου Μακαρίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με την εταιρεία Mediwell και τα Κοινοτικά Συμβούλια Χλώρακας και Έμπας, θα προσφέρει εντελώς δωρεάν Covid19 Test ταχείας ανίχνευσης για όλο τον πληθυσμό της περιοχής.

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης καλεί τον  κόσμο να αφιερώσουν 5 λεπτά από το χρόνο τους για την σχετική δειγματοληψία που είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Στο μεταξύ σε δηλώσεις του ο  Ζήνωνας Ζήνωνος, Διευθυντής της εταιρείας Mediwell Home Healthcare Services που διενεργεί τα τεστ σε συνεργασία με το Υπουργείο,  ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως χθες , πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία  στον Πολυχώρο Πολιτισμού Παλιά Ηλεκτρική με τη μέθοδο rapid test στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 105  έλεγχοι με 5  θετικά  αποτέλεσμα που θα πρέπει να τύχουν επαλήθευσης με την μέθοδο PCR.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

ΚΥΠΕ

Home