Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δόθηκε το κονδύλι για τους πυρόπληκτους - Ξεκινούν οι πληρωμές

Offsite Team -
26.07.2021

Δόθηκε το κονδύλι για τους πυρόπληκτους - Ξεκινούν οι πληρωμές

Αρχίζουν οι πληρωμές

Στις Επαρχιακές Διοικήσεις Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου παρέδωσε το κονδύλι ως βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Τάλα και στις ορεινές περιοχές Λάρνακας και Λεμεσού η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισσινού.

Σε γραπτή της δήλωση η κ. Παρισσινού αναφέρει πως ενδεχομένως από σήμερα να αρχίσουν οι πληρωμές στους επηρεαζόμενους ενώ όπως σημειώνει, αύριο εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων που αφορούν τα σχέδια οικονομικής βοήθειας του Υπουργείου Γεωργίας.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αυτούσια η δήλωση της

Το Υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε στις Επαρχιακές Διοικήσεις Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου το κονδύλι που θα καταβληθεί εφάπαξ, ως άμεση αρχική βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της 26ης Ιουνίου στην Τάλα και της 3ης Ιουλίου στις ορεινές περιοχές Λάρνακας και Λεμεσού.

Ενδεχομένως από σήμερα να αρχίσουν οι πληρωμές στους επηρεαζόμενους. 

Αύριο εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων που αφορούν τα σχέδια οικονομικής βοήθειας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Οι επηρεαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα σχετικά έντυπα στα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία. Η καταβολή αποζημίωσης στους αγρότες θα αρχίσει εντός της εβδομάδας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και δραστηριοποιήθηκε το σύνολο των Υπηρεσιών, με σκοπό την απογραφή και την εκτίμηση των ζημιών.

Home