Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΗ: Στη βάση ευρωπαϊκών ιδρυτικών αρχών η ψηφος στις Ευρωεκλογές

Offsite Team -
20.05.2019 - 22:18

ΕΔΗ: Στη βάση ευρωπαϊκών ιδρυτικών αρχών η ψηφος στις Ευρωεκλογές

Thumbnail
Kαλούν σε ψήφο βάσει του συνεχή αγώνα για επανένωση της Κύπρο

Ενόψει των Ευρωεκλογών, οι Ενωμένοι Δημοκράτες (ΕΔΗ) καλούν μέλη και φίλους του κόμματος να ψηφίσουν στη βάση των ευρωπαϊκών ιδρυτικών αρχών της ειρήνης και της συνεργασίας, ως δρόμο προς την ευημερία, καθώς και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αρχές που καθοδηγούν την ευρύτερη πολιτική οικογένεια του κόμματος, αυτή των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών (ALDEParty).

Επίσης καλούν σε ψήφο βάσει του συνεχή αγώνα για επανένωση της Κύπρο, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και των 6 σημείων του πλαισίου Γκουτέρες.

 

Παράλληλα χαιρετίζουν την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η κα. Λούτ  με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κύριο Ακιντζι και καλούν τους δυο ηγέτες να κινηθούν άμεσα προς συμφωνία για τους όρους αναφοράς και άμεση επανέναρξη των συνομιλιών.

 

Αναφέρουν επίσης ότι το δικαίωμά του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι αφορά τόσο τους Ελληνοκύπριους όσο και τους Τουρκοκύπριους, και το κόμμα θα ήταν ευτυχέστερο αν οι πολίτες μπορούσαν να ψηφίσουν οριζόντια, στη βάση αρχών.

Home