ΕΔΟΝ: 6 Οκτωβρίου κατεβαίνει στην ΕΥΥ για Γαβριήλ

ΕΔΟΝ: 6 Οκτωβρίου κατεβαίνει στην ΕΥΥ για Γαβριήλ

H υπόθεση της αλληλεγγύης στον καθηγητή δεν είναι υπόθεση μόνο της Αριστεράς σύμφωνα με την ΕΔΟΝ

Η δίωξη του καθηγητή, Γιώργου Γαβριήλ, από το Υπουργείο Παιδείας για έργα που δημιουργεί στον ελεύθερο του χρόνο αποτελεί ντροπή για το κράτος και τους θεσμούς του και δημιουργεί αισθήματα θυμού και αγανάκτησης στην πλειοψηφία της κοινωνίας αναφέρει με ανάρτηση της στο twitter η ΕΔΟΝ.

>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως τονίζει η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ με τις πρακτικές που ακολουθεί, οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια συντήρησης και αυταρχισμού την παιδεία και τον πολιτισμό στον τόπο μας και καλεί το Υπουργείο Παιδείας να σταματήσει άμεσα την απαράδεκτη δίωξη του Γιώργου Γαβριήλ.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όπως επισημαίνει στις 6 Οκτωβρίου θα είναι  έξω από την Εκπαιδευτική Υπηρεσία διαμαρτυρόμενοι για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές του ΥΠΠΑΝ, αλληλέγγυοι στον Γιώργο Γαβριήλ. 

Καταληκτικά επισημαίνει ότι η υπόθεση της αλληλεγγύης στον καθηγητή δεν είναι υπόθεση μόνο της Αριστεράς και αφορά όλους τους δημοκρατικούς ανθρώπους τους οποίους και καλεί  να αντιταχθούν σε αυτή την δίωξη. Ταυτόχρονα καλεί οργανώσεις, φορείς, οργανωμένα σύνολα σε κοινό αγώνα υπεράσπισης του δικαιώματος της ελευθερίας στη τέχνη, στην ελευθερία της άποψης.

Home