Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ειρήνη: Έκανε τον Άδωνη να τα μαζέψει

Offsite Team -
06.01.2022 - 16:05

Ειρήνη: Έκανε τον Άδωνη να τα μαζέψει

Του εισηγήθηκε όπως ο Οδυσσέας πάει Ελλάδα να τους δείξει πως περιορίζεται η αισχροκέρδεια

Την αντίδραση του υπουργού Υγείας, αξιωματούχων αλλά και βουλευτών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Ανάπτυξης ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως χαμηλής αξιοπιστίας και ψεύτικα τα PCR τεστ που γίνονται στην Κύπρο λόγω κόστους.

Με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, έκανε τον Άδωνη Γεωργιάδη να διορθώσει την αναφορά του, ενώ σημείωσε παράλληλα πως για το εν λόγω θέμα έχει και ο Γενικός Ελεγκτής λόγο.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Συγκεκριμένα έγραψε: ΑΝΑΜΕΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ @hadjipantela σε αυτή τη προσβολή. Στελλω και γραπτή ερώτηση γιατί φοβάμαι ότι οι πολιτικές μανούβρες είναι υπεράνω!Λογο έχει και ο @OMichaelides

1

Στη συνέχεια η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μεταξύ σοβαρού και αστείου, εισηγήθηκε στον Άδωνη Γεωργιάδη να στείλουμε στην Ελλάδα τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη «να τους δείξει πως περιορίζεται η αισχροκέρδεια». 

Η ανάρτησή της:

«Case study πολιτικής ανευθυνότητας κ γελοιότητας   οι δηλώσεις ΑΓεωργιαδη! Τα είπε μας πρόσβαλε μετά τα μάζεψε διαψεύδοντας χεχε το ηχητικό της ΕΡΤ που ακούγεται να τα λέει! Ίσως να τους στείλουμε τον 

@OMichaelides να τους δείξει πως περιορίζεται η αισχροκέρδεια!»

2

Σημειώνεται πως ο Άδωνης Γεωργιάδης, ανασκεύασε τις δηλώσεις του και με tweet του δήλωσε πως «τα PCR στην Κύπρο είναι αξιόπιστα».

3

Την ίδια ώρα με ανάρτησή του ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, τόνισε πως «το πως οι τιμές του PCR από €150 στον ιδιωτικό τομέα και €110 για το κράτος, μειώθηκαν σε 2 μήνες στα €50 φαίνεται στην Έκθεση μας ημερ. 13/10/20. Έκτοτε, ο συνεχής ανταγωνισμός στις δημόσιες προσφορές, έριξε τις τιμές στα €15. Οι προδιαγραφές είναι σύμφωνα με πρότυπα της ΕΕ».

4

Home