Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του ΣΙΚΑΠ

Offsite Team -
16.07.2020 - 09:06

Εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του ΣΙΚΑΠ

Thumbnail
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Τα ενοίκια, η φορολογία, η περαιτέρω στήριξη κέντρων τουριστικών περιοχών από το κράτος, οι πολλές καταγγελίες που καταγράφονται στην Πάφο ήταν μερικά εκ των θεμάτων που απασχόλησαν την συνάντηση του ΣΙΚΑΠ με ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής Πάφου στην παρουσία του προέδρου της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτου Θρασυβούλου, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε όπως γίνει εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συγκέντρωση το ΔΣ ΣΙΚΑΠ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τους παρευρισκόμενους ιδιοκτήτες κέντρων για να συνεχίσει το έργο του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά την ενημέρωση που έγινε, πήραν το λόγο οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής και αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους,ενώ όπως αναφέρεται, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και διαπιστώθηκε πως υπάρχει συσπείρωση.

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε, όπως την ερχόμενη εβδομάδα γίνει μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας και στην Πάφο, στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών τους πάρα πολλοί ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής. 

Όπως αναφέρεται μαζί με τον ΣΙΚΑΠ στην εκδήλωση διαμαρτυρίας θα είναι η ΠΟΒΕΚ καθώς και άλλοι κλάδοι που έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό. 

Σημειώνεται πως η μέρα και ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.  Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

ΚΥΠΕ

Η ξαφνική καταιγίδα έσβησε τη φωτιά στα κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
25.06.2022 - 09:40

Η ξαφνική καταιγίδα έσβησε τη φωτιά στα κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατασβέστηκε χάρη στις βροχές η φωτιά στα κατεχόμενα, εκτίμηση και ευχαριστίες από Στιούαρτ προς όσους βοήθησαν

Η καταιγίδα που σημειώθηκε χθες βράδυ έσβησε την πυρκαγιά στα κατεχόμενα, με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, να εκφράζει εκτίμηση προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την ε/κ πλευρά και ευχαριστίες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ και Τουρκία για τη βοήθεια που πρόσφεραν.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως "ενώ ήταν προγραμματισμένο να αποστείλουμε και σήμερα τα πτητικά μέσα της Κυπριακής Δημοκρατίας για βοήθεια, γύρω στις 6 το πρωί σήμερα μάς ενημέρωσαν ότι η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί πλήρως και δεν υπάρχει ανάγκη για βοήθεια".

Πρόσθεσε πως η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις χθεσινοβραδινές βροχές.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό στο Twitter των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, "εκτιμά τις προσπάθειες που έγιναν από τον Νίκο Αναστασιάδη και την ελληνοκυπριακή κοινότητα για βοήθεια προς την τουρκοκυπριακή κοινότητα για καταπολέμηση της πυρκαγιάς και ευχαριστεί το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ και την Τουρκία για τη στήριξή τους στον Ερσίν Τατάρ και όλους όσοι επηρεάστηκαν".

 

ΚΥΠΕ

 

Home