Ελεύθερη η γυναίκα για υπόθεση τραυματισμού 39χρονου στην Πάφο

Ελεύθερη η γυναίκα για υπόθεση τραυματισμού 39χρονου στην Πάφο

Καταζητούνται ακόμα 3 πρόσωπα

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο η 39χρονη και μητέρα 13μηνου βρέφους για την υπόθεση τραυματισμού ομοεθνή της στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη της 39χρονης γυναίκας έγινε την Κυριακή στις ς 17:00 το απόγευμα  για την υπόθεση τραυματισμού 39χρονου το απόγευμα του Σαββάτου ενώ καταζητούνται άλλα τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα  υπό εξέταση στοιχεία, τρία πρόσωπα όλοι τους από το Βιετνάμ  μετέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου  στην οικία του 39χρονου , όπου επιτέθηκαν εναντίον του, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορά στο δεξί του χέρι.

Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε περίθαλψης και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε χτες στην σύλληψη 39χρονης ενώ καταζητεί άλλα τρία πρόσωπα για την υπόθεση του τραυματισμού του 39χρονου.  

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις αιτία του καυγά  είναι οι διαφορές που είχαν μεταξύ τους οι εμπλεκόμενοι  για κάποια υλικά ψαρέματος.  

Σημειώνεται πως χτες η 39χρονη παρουσιάστηκε χτες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αλλά η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου για σήμερα λόγω διερμηνέα. 

Την υπόθεση τραυματισμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Home