Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ελεύθερος 28χρονος για τροχαία σύγκρουση και εγκατάλειψη σκηνής

Offsite Team -
20.12.2020 - 10:19

Ελεύθερος 28χρονος για τροχαία σύγκρουση και εγκατάλειψη σκηνής

Thumbnail
Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου όπου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 28χρονος για υπόθεση σοβαρών τροχαίων παραβάσεων, μεταξύ των οποίων και εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος, που διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ 28χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Λεωφ. Δημοκρατίας στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονη, επίσης, κάτοικος Πάφου.

Στη σκηνή βρίσκονταν μέλη της Τροχαίας Πάφου οι οποίοι έκαναν σήμα στον 28χρονο να σταματήσει, χωρίς ωστόσο να το πράξει. Τα μέλη της Τροχαίας ακολούθησαν το όχημα του 28χρονου, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει φέρεται να οδηγούσε το όχημά του αλόγιστα και επικίνδυνα, παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη. Στη συνέχεια στάθμευσε το όχημά του σε υπόγειο χώρο στάθμευσης, όπου και εντοπίστηκε από τα μέλη της Τροχαίας.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου όπου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε, για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

Home